22 november 2013

Galleri fredag - porträtt i svartvitt

Galleri fredag består av en grupp bloggare, som varje fredag publicerar varsitt inlägg under ett gemensamt tema. Bilderna ligger i fokus. November månads värdinna är Channal. Denna veckas tema är porträtt i svartvitt.
Den första bilden är av mina barn Ulrika och Mattias och togs i Welinders fotoateljé i Stockholm 1975.

Den andra bilden är en nytagen bild på min hund Stella, som är en Cavalier King Charles Spaniel. Hon är ett och ett halvt år gammal och börjar bli van att matte vill fotografera henne, så det går faktiskt att få henna att sitta still en liten stund. Annars är hon ett yrväder.
Jag tog bilden utomhus med kameran i mobiltelefonen. Jag tycker att novemberljuset ger bra effekt åt bilden. Stella sprang lös en stund innan bilden togs och det syns att hon har varit och nosat i buskar och snår.


5 kommentarer:

 1. Så fina och söta dina barn är på bilden. Synd att man inte längre tar barnen med till en riktig fotograf - de kan sin sak. Tur att proffsfotografer kommer till förskolan och skolan ibland i alla fall.
  Kram från Ingrid som önskar dig en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Fin bild på dina barn! Och vovven är så söt :-).

  SvaraRadera
 3. Fina bilder! Den vovven ser busig ut!
  Du skriver bra inlägg i din blogg. Speciellt dina fredagsinlägg brukar vara grudliga och lärorika.

  SvaraRadera
 4. Ateljébilden är precis en sådan bild min mamma fotograferade i sin ateljé när jag var liten! KUL!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Så fin bild på dina barn. Mycket glädje!

  SvaraRadera

Trevlig sommar!

Jag önskar alla mina läsare trevlig sommar. Bloggen gör uppehåll och återkommer i början av augusti. Bilden visar en del av Strandvägen och...