11 januari 2014

Januaritema - vitt

Galleri fredag, en grupp bloggare som jag tillhört och som publicerade varsitt  inlägg varje fredag under ett gemensamt tema, gör paus. Jag tyckte att det var en kul idé ha ett visst tema ibland, så jag fortsätter på egen hand och ger det första inlägget varje månad ett tema. Detta för att öka kreativiteten en liten smula.
Detta inlägg är visserligen inte månadens första utan det andra, men temat blir vitt (färgen vitt).
Man brukar säga att man skall undvika att tala om vädret i en blogg. Det är ju inte så intressant, men nu tänker jag göra ett undantag.
Januari är ju en månad, som det normalt brukar vara vitt utomhus i Stockholm. Julen 2013 var den varmaste på 50 år. I skrivande stund (den 8 januari) lyser dock snön med sin frånvaro och har så gjort länge.  Det var 6 grader varmt utomhus idag. SMHI har meddelat att det kommer snö till helgen. Hoppas det, för jag tänkte försöka ta några snöbilder.
Jodå, snön kom den 10 januari, så jag kan visa några bilder under temat vitt.


Utsikt från mitt sovrumsfönsterSå här såg det ut, då hunden och jag var på morgonpromenadÖstermalms korvspecialist på Nybrogatan i Stockholm

1 kommentar:

  1. Fina bilder. Vi hade färgerna när vi hade Show&Tell på fredagarna för många år sedan. Det var roligt att skriva om. Men HUR gjorde du för att få snöflingorna att singla ner på bilden???
    Kram från Ingrid

    SvaraRadera

Påsktid

Östermalms saluhall invigdes 1888. Det är Stockholms främsta handelsplats för matvaror. Saluhallen renoverades nyligen, så att den ursprungl...