1 september 2013

Stellas sommar

Nu är hunden Stella ett och ett halvt år. Vi har haft en härlig sommar tillsammans. Jag har redan berättat en del i tidigare inlägg.
Stella har mognat. Hon har för länge sedan slutat att tugga på förbjudna saker. Hon har ingen brådska ut på morgnarna, utan tar det lugnt, precis som sin matte.
Då vi är ute, går hon ganska bra i koppel, så länge det inte dyker upp jätteintressanta saker, som andra hundar, till exempel. Då kan hon inte inte hålla sig, utan vill gärna fram och hälsa. Hon är fortfarande väldigt lekfull och vi är ofta ute och leker med bollar och annat. Vi har börja träna hopp genom ring.
Ibland får hon springa lös och nu har hon förstått att hon skall komma, då jag ropar KOM. Jag fick hålla på i evigheter förut, innan jag fick in henne.
Ibland åker vi in till stan. Vi har fått tips på lämpliga hundpromenader i boken Hundpromenader i Stockholm av Josephine Barkeling och Annica Leifsdotter.
Stella är ett väldigt trevligt sällskap!Stella njuter på verandan på Gällnö
En liten båtresenär leker med Stella

Lek med kompisarna

Wilma, Pompe och Stella
Stella i Tessinparken


Stella skäller, då hon blir uppspelt


 

Med matte. Foto: Mattias Wandler
1 kommentar:

Trevlig sommar!

Jag önskar alla mina läsare trevlig sommar. Bloggen gör uppehåll och återkommer i början av augusti. Bilden visar en del av Strandvägen och...