26 augusti 2013

Sommarlunch på MillesgårdenMillesgården lanthandel ligger på en av Millesgårdens terrasser.  Det är café och restaurang med butik. Butiken säljer diverse delikatesser.
En dag i augusti åt en kollega och jag lunch där. Dagens rätt denna dag var var grillat ankbröst med mandelpotatispuré, bönor och rödvinssky.Det växer pumpa på muren vid entrén


Man har fin utsikt i restaurangen
Inga-Lis och Stella


 
 3 kommentarer:

 1. Ser väldigt trevligt ut. Det är säkert 40 år sen jag var på Millesgården senast, så det kan vara dags igen. Men det får bli till nästa vår. Halva nöjet är ju också att äta lunch där samtidigt som man besöker museet.
  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Ja, då är det verkligen på tiden! Just denna restaurang fanns inte för 40 år sedan. Den är relativt ny och man behöver alltså inte gå in på själva Millesgården för att besöka den. Hur det är med matmöjligheter inne i Millesgården idag vet jag faktiskt inte. Kolla på deras hemsida.

  SvaraRadera
 3. Har aldrig ätit ankbröst, men mandelpotatis är jag uppfödd på. Låter gott tillsammans. Säkert 15 år sedan jag var på Millesgården, så det är väl dags antar jag. Under vår Stockholmsvecka i år blev det Waldemarsudde och Thielska galleriet istället. Man får fördela gracerna lite! :-)

  SvaraRadera

Trevlig sommar!

Jag önskar alla mina läsare trevlig sommar. Bloggen gör uppehåll och återkommer i början av augusti. Bilden visar en del av Strandvägen och...