22 september 2013

HöstlivJag tycker att hösten är en fin årstid. Naturens färger och dofter är så härliga.
Då man var ung innebar hösten att man började ny klass och att man fick träffa sina kamrater igen. Det var alltid spännande.
Som pensionär ägnar man sig bara åt sådant man tycker är roligt. Även då innebär hösten ett återseende, eftersom många aktiviteter ligger nere under sommaren.
Seniornets träffar har kommit igång igen. I höst erbjuds ett digert program.
Körsången har också kommit igång. I min kommun är det församlingen, som har en alla-kan-sjunga-kör, där vem som helst kan komma med och sjunga. Ibland får vi uppträda vid gudstjänster.
Jag fortsätter att arbeta några timmar i veckan. Under sommaren har jag varit ledig, eftersom det inte är så stor efterfrågan på vikarier då. Ja, jag ville ju kunna njuta av sommaren också, förstås!
Bloggen fortsätter. Jag tycker att den fått en nytändning tack var Galleri fredag, som ger många fina uppslag. Jag har också med min sons hjälp lyckats få till en ny och tjusig startbild.

Men den verkligt stora händelsen i höst är att jag fått ett nytt barnbarn, som innebär att jag nu också blivit farmor. Jag ser mycket fram emot att följa den lille gossens utveckling.
I väntan på honom tog jag fram mina gamla kunskaper i virkning och lyckades få ihop ett litet gosedjur.
Här nedan är en bild på det. Beskrivningen är tagen ur boken Väldigt virkat av Erica Laurell.


4 kommentarer:

 1. Snygg höstbild med trevlig, personlig text
  Hans

  SvaraRadera
 2. Grattis till barnbarnet! Är själv både farmor och mormor, och livet får liksom en annan och djupare mening. Fint och personligt gosedjur, som ju ofta blir både älskat och mycket slitet!

  SvaraRadera
 3. Varmt grattis till det nya barnbarnet. Den största lyckan på "ålderns höst". Annars tycker jag som du att hösten är en härlig tid då allting börjar snurra igen. Hittills har det ju varit underbara höstdagar. I morgon har vi Kulturnatt i Norrköping. Det innebär att museer och gallerier är öppna tills sent på kvällen. Det är även andra arrangemang både musik och teater på olika håll. Sånt händer t.ex. Inte på sommaren!
  Härligt gosedjur!
  Kram

  SvaraRadera

Trevlig sommar!

Jag önskar alla mina läsare trevlig sommar. Bloggen gör uppehåll och återkommer i början av augusti. Bilden visar en del av Strandvägen och...