8 december 2018

Julmarknad i Lidingö centrum

Lördagen den 8 december var det julmarknad i Lidingö centrum. Tyvärr var det ganska tråkigt väder, men många hade ändå strömmat till för att handla och kanske dricka ett glas glögg.
Här serveras varm glögg och pepparkakor

Julgransförsäljning naturligtvis

Tomten lyssnar på barnens önskemål


Den här ensemblen köpte jag faktisk, men lämnade sedan tillbaka. Tröjan var outhärdligt varm och satt väldigt illa. Synd, den hade varit rolig att ha på julafton. 


Ponnyridning är alltid populärt

Hästskojarparken

Virkade julprydnader


Honung och stearinljus 

De här glada ungdomarna sålde självlysande mobilskal. Bra uppfinning!
Lidingö museum

Inne på Lidingö museum såldes fint hantverk


Avslutningvis fick jag lyssna på julsånger

4 kommentarer:

 1. Verkar vara en trevlig och välordnad julmarknad. Fina bilder från Lidingö centrum där jag aldrig varit. Tänk om det hade varit lite snö ändå. Trevlig 2:a advent!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst hade det varit trevlig med snö. Men det är ju sällan det kommer något före jul. Hoppas att du också får en skön 2:a advent.

   Radera
 2. Trevliga och glada bilder, Birgitta! Jag har märkt att mulet väder ofta gör det lättare att fotografera. Färger och konturer blir tydligare och skarpare, inget motljus eller vita blixtfläckar i bilden.

  /Marie-Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt som du säger. Gråmulet väder är fotografers favoritväder. Många gör det misstaget att de fottar i bländande sol. Då blir det för mycket skuggor. Ja, ibland kan man inte göra något åt att det är fel väder, men kan man, så är det bättre att gå ut och fotografera då det är gråmulet. Blixt använder jag i princip aldrig. Gick på kurs och det första läraren sade "stäng av blixten".

   Radera

Trevlig sommar

Jag önskar alla mina läsare en riktigt trevlig sommar. Bloggen återkommer i början av augusti.