14 juni 2012

Första månaden med Stella

Ja, nu har livet tillsammans med Stella kommit igång på allvar. Vi tar korta promenader. En sådan här liten valp får inte gå för långt. Om vi skall ta en längre tur får jag bära henne eller så får hon sitta i en väska. Hon tittar förundrat på fåglar och fjärilar. Hon har åkt bil, buss, tunnelbana och skärgårdsbåt.
Som alla hundar av denna ras är hon oerhört social. Hon vill hälsa på alla och alla vill hälsa på henne. Det bästa hon vet är att busa med grannhunden Pompe.
Vi har också börjat med enkla övningar. Hon förstår oftast kommandot hit. Hon har också lärt sig att sitta på kommando. Eftersom hon nu förstår vad ordet nej betyder, har jag kunnat släppa in henne i vardagsrummet (elsladdar, NEJ!) och då rusar hon genast ut på balkongen, där hon älskar att ligga och gnaga på ett tuggben. Själv slår jag mig då ner i min trädgårdsstol och läser en bok av Cesar Millan. Vi har det rätt mysigt!2 kommentarer:

 1. Så roligt det är att läsa om ditt liv med Stella! Stellas mormor Olga bor hos mig.
  Kerstin (Bibbis webbmoster)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kerstin för din kommentar. Hälsa mormor Olga!

   Radera

Trevlig sommar!

Jag önskar alla mina läsare trevlig sommar. Bloggen gör uppehåll och återkommer i början av augusti. Bilden visar en del av Strandvägen och...