1 oktober 2012

En vanlig torsdag

Först av allt ut för att rasta hunden Stella. Därefter iväg till jobbet. Det är roligt att kunna fortsätta att arbeta även efter pensioneringen. Jag arbetar några timmar då och då på Lidingö stadsbibliotek.
På eftermiddagen hade Stella och jag en stund med övningar och lek på den fina gräsmattan utanför min bostad. Senare dök några av hennes kompisar  upp. Då blev det full rulle.
När vi sedan kom in, så var Stella så trött att hon sov ett par timmar. Då passade jag på att sitta vid datorn för att förbereda en cirkel om Google som jag, tillsammans med Hans, skall leda i vår Seniornetklubb.
Dagens middag bestod av kycklinggryta med broccoli och ris. Stella åt sin hundmat.
På kvällen tittade jag på TV. Stella är ofta intresserad av det som händer i rutan. Om någon skrattar viftar hon på svansen. Dyker det upp djur i rutan blir hon alldeles till sig och hoppar upp mot TV-n. Är det hundar som skäller, börjar hon också att skälla.
Kvällspromenaden runt kvarteret är rätt trevlig. Det är skönt med en nypa frisk luft innan man skall gå och lägga sig.
På jobbetHär är något av det som finns i magasinet


Wilma, Pompe och Stella

1 kommentar:

 1. Så trevligt det verkar med en seniornetklubb. Kanske man ska starta en sådan här hemma - i vårt SPF finns ingen sådan. Kanske jag kan få lite tips om hur och vad ni gör? Intressant med en cirkel om Google!

  Har just kommit hem från Mälarhöjden dit jag reste i tisdagen för att hälsa på min yngsta dotter och de tre yngsta barnbarnen. Hann också med att träffa min äldsta dotter, som bor i Tullinge och min bloggvän Eleonora.

  Torsdagen var ganska lugn, men både onsdag och fredag upptogs av museibesök (är ju med i Nationlmusei Vänner så man måste ju uttnyttja detta :-). Nationalmuseum på onsdagen och Moderna på fredagen. Ska skriva inlägg om detta när jag får tid.
  Hälsningar
  Ingrid

  SvaraRadera

Trevlig sommar!

Jag önskar alla mina läsare trevlig sommar. Bloggen gör uppehåll och återkommer i början av augusti. Bilden visar en del av Strandvägen och...